Saturday, July 4, 2009

tentang saya

  1. saya baru enrol masuk kelas piano
  2. start balik gred 2 sebab dah 10 tahun tak main menda alah itu
  3. kelas saya hari rabu pukul 4 sampai 5 petang
  4. saya dah baca 20 buku since menganggur
  5. saya tak tulis apa-apa lagi since menganggur
  6. saya dah pegi vacation 2 kali since menganggur, sabah dan port dickson
  7. saya dah hitam merah macam red indian
  8. minggu lepas saya diserang allergik sebab asik makan seafood maka down with fever and bintik-bintik merah satu badan
  9. saya refuse untuk carik kerja
  10. sekian!



5 comments:

Amermeftah said...

cik lela, anggap le pengangguran ni sebagai satu rehat sebelum bermulanya advencer yg baru


bujang sudin said...

no 1 dan 2: cool! main satu lagu untuk kami!


aPuN said...

ko jadi full writer je lah. Buat blog then bukukan ke


Uru said...

finally!!!
sgt rindu posting lela
ahaha
red indian??
mungkin lela le jd red indian plg yellow kot
:D


ururules said...

funny.. hi Uru.. aku Ururu

eh.. cik lela hanna nak keje tak? programmer.
starting masyuk gak. kat Petaling Jaya.
name kompeni.. SilverLake


Post a Comment

Followers