Thursday, May 21, 2009

getting the answers

getting answers does not necessarily means you will figure out
what to do or how to react
most of the time it would means you will be getting more questions

more questions come with the uncertainty of more answers
either you get the answer you're looking for
or you simply fabricate the answers according to what suits you best

i can't tell whether i want the answers or even the questions
because the answers i can speculate
i'm just not so sure on the questions

stop answering and i would tell you none
stop asking and i would tell you everything



6 comments:

polar bear kurus said...

I like this entri.(too bad blogspot doesn't have opt mcm dlm fb yang boleh like whatever u want, kah kah)

Cool gila lah, tapi ini mungkin biased-prejudgement sebab bila kalau lepas baca mcm terkena kt diri reader(aku la tu, haha)
ntah well said kot.

(oh ayep yang kau puji gila ni apehal? get a life ah plis, aih HAHA)


valium said...

wahai polar bear kurus
apakah kamu?
cuba berlagak comel di sini yer?


AlexAlabasta said...

Tag award buat kamu! Sila buat~!!!


aPuN said...

Tapi betolkan, orang banyak soal, kita macam kurang mood nak luah macam2 kat dia, sebab dia banyak soal.

Lepas tu, sebok je cakap kita tak bgtau.


Amermeftah said...

polar bear yang kurus, actually ada, reactions, boleh pilih entri ni funny, interesting atau cool, tapi aku sendiri tatau camana nak idopkan


valium said...

nymq...
tag kamu on the way ok!

apun...
aku macam paham maksudmu
trouble in paradise?

amer...
aku pun tak tau macam mana nak idopkan
akan belajar ini!


Post a Comment

Followers