Friday, May 22, 2009

award dari nymq


1- Copy Award Diatas Untuk Diletakkan Di Blog Anda

saya telah buat itu


2- Nyatakan 5 Fakta Menarik Tentang Si Pemberi Award Ini

- suara dia sedap tapi dia segan nak nyanyi depan saya
- saya kenal dia sebab dia lukis muka saya secara kartun walaupun time tu dia tak pernah jumpa saya lagi
- oh ya, kartun saya tersebut yang dia lukis tu... half-naked, ok~
- dia pernah bagi saya satu buku nota yang penuh berisi lukisan. kira macam buku komik yang dilukiskan sendiri. siap ada watak dan plot semua!
- ini mungkin bukan fakta menarik bagi kamu semua, tapi dia DAN saya DAH GRAD!


3- Setiap Blogger Mestilah Menyatakan 10 7 Fakta Atau Hobi Diri Sendiri

- kalau diberikan peluang, saya berimpian mahu menerbitkan sebuah PRODUK ANIMASI arahan sendiri
- kalau punya wang, saya mahu mencari kerja yang ringan-ringan dan menarik seperti WEDDING PLANNER dan menghabiskan sebahagian besar masa saya dengan menulis
- kalau punya masa, saya mahu mengambil kelas dan menjadi pembuat kek terkemuka (macam NOIN)
- saya dan EMAK saya bercadang mengambil MBA (Master in Business Administration) bersama-sama. oh, kami akan kelihatan sungguh comel bersama
- saya suka mengambil video dan membuat VIDEO SPOOF atau AMATEUR HOME VIDEO sendiri
- saya selalu berangan mahu lihat hasil saya dipublikasikan. tak kiralah novel ke, kumpulan cerpen ke, photobook ke, mahupun PUISI-BERGAMBAR-FORMAT-KOMIK yang saya buat dulu tu
- akhir ini, saya suka tengok seorang ventriloquist/stand-up-comedy yang bernama JEFF DUNHAM. dia sungguh kelakar!


4-Anda Perlu Memilih 10 5 Penerima Award Seterusnya Dan Describe Tentang Mereka

  1. Berg: Ini orang paling penyabar dan paling penyayang saya pernah jumpa!
  2. Apun: Dia punya suara, pemikiran dan jiwa yang lantang. Kalau kamu objek cinta dia, kamu sangat bertuah!
  3. Si Polar Bear Kurus: Seseorang yang saya rindu walaupun tak pernah bertemu, logik?
  4. Uru: Saya tak berapa kenal dia tapi dia suka baca blog saya dan saya suka baca blog dia!
  5. Syud: Kanak-kanak comel ini sangat ceria sepanjang masa!

p/s:
perasan tak saya kansel nombor pada arahan-arahan tersebut dan letak bilangan saya sendiri. ya, saya pedulik apa. ini blog saya!



8 comments:

polar bear kurus said...

owh ni mesti sebab dah 3 taun tak chatting, haha


AlexAlabasta said...

Mengucapkan goodluck untuk Leyl and her mom mengambil MBA. Stay cute!!!

Nak tengok gak puisi2 berkomik itu~


aPuN said...

aku nak tgok beb kartun half naked tu. Sekali sekala kan..


Uru said...

sy pn xbpe knal awak...
=D
haha
nh pn cm tagging gak eh??
hahaha

wondering u n ur mom amek MBA...
cmfirm sume akan tye awak, tu akak u ke?(sambil tunjuk kt ur mom =P)(kot)
hahaha (sbb sy xpena pn jmpe mak awak,assumption sje)
=D


aPuN said...

tiba-tiba aku rasa nak kenal. siapa berg tu. Nak belajar menjadi penyabar dan penyayang.


azik said...

untuk pengetahuan anda, uru adalah kawan saya. haha


valium said...

in. polar bear kurus...
ya, saya rindu kamu sebab kita dah lama tak borak. saya juga rindu kek kamu walopon tak penah rasa, boleh?

in. nymq...
timer kaceh! puisi2 berkomik tu ada je upload kat fb. carilah!

in. apun...
kartun half-naked adalah sedikit(terlalu) personal mungkin. hehe. kartun fully naked, mahu? oh ya, berg=joni! =)

in. uru...
ya, ini adalah sebuah tag. dan apa yg awak wonder tu kemungkinan besar adalah betul. because my mom look so young for her age and recently she lost 6kilos. so tak aci for me!

in. azik...
ya! itu saya tahu. d-uh~ =P


s.c.h.u.l.t said...

hey!

sy kanak2 comel?

*tgk diri sendiri* eh ye kot..haha..mekaseh lela~~ ;)


Post a Comment

Followers